Compania Flexibil

Flexibil este producător de componente și sisteme în domeniul tehnologiei anti-vibratiei și izolării zgomotului care au ca soluție constructivă cauciucul vulcanizat pe metal, utilizate în diverse domenii industriale. Produsele Flexibil sunt marcate cu cuvântul „Flexibil” sau cu litere „FLX”; ambele marcaje reprezintă produse de înaltă calitate.

Datorită dobândirii de cunostințe tehnologice noi, ca rezultat al cercetării, al dezvoltării interne şi al achiziţiilor de utilaje moderne efectuate pe parcursul ultimilor ani, Flexibil a ajuns pe o poziţie semnificativă între producătorii europeni de cauciuc vulcanizat pe metal, cu aplicații speciale.

Echipa Flexibil este pregătită pentru a satisface cerințele unei game largi de clienți din diverse domenii de activitate cum ar fi: industria vehiculelor de cale ferată, aplicații de inginerie generală, utilaje de construcţii, vehicule speciale, turbine eoliene, industria marină, etc.

Misiunea Flexibil

Misiunea personalului firmei Flexibil este de a-și îmbunătăți continuu rolul de furnizor de nivel mondial, oferind soluții cauciuc-metal în domeniul anti-vibrației și izolării zgomotului, care să garanteze satisfacţia clienţilor, a angajaţilor și acţionarilor săi, cu respectarea deplină a cerințelor europene de mediu şi de siguranţă în muncă.

Avantajele colaborării cu Flexibil

Datorită know-how-ului deţinut de firmă şi a faptului că produce „totul in casă”, Flexibil oferă clienţilor săi următoarele avantaje:

  • control direct asupra întregului proces de fabricaţie,
  • produse de calitate înaltă,
  • constanţă în calitate,
  • termene de livrare scurte,(între 5 și 6 săptămâni)
  • flexibilitate şi adaptabilitate mare la cerinţele clienților
  • soluţii particularizate pentru aplicaţiile speciale

Contactaţi echipa firmei Flexibil de vânzări/consultanță clienți, care vă vor asista în alegerea produsului potrivit, în optimizarea unor produse pe care dumneavoastră le utilizați sau în proiectarea unei soluții particulare care să satisfacă pe deplin cerințele dumneavoastră.